top of page

3 enkla knep för att skapa förändring hemma

Nu är det höst i luften och med det får många en längtan efter förändring i hemmet. Här kommer mina bästa tips för att få en känsla av nystart utan att behöva köpa nytt.


Möblera om Att prova nya platser för möbler, dekorationer och textilier gör så stor skillnad. Måste soffan stå mot väggen eller kan ni prova att dra ut den i rummet för ett luftigare intryck? Tavlan du älskar i sovrummet kanske blir ännu härligare i köket? Har du tunga gardiner i sovrummet och skira i vardagsrummet? - Häng om och se vilken effekt det får på känslan! Bara fantasin sätter gränser.

Rensa ut och ordna Ett sätt att uppdatera hemmet och samtidigt frigöra mental bandbredd är att rensa, både bland inredning, kläder och prylar. Här gäller det att vara lite hård mot dig själv - älskar du den här saken? Om svaret är "nja", fråga dig själv varför den inte ska byta hem. Har du inte använt en sak på ett år, hur troligt är det att du ska använda den under nästa år? Rensa, sortera och ordna sedan en plats för alla dina ting, var sak på sin plats.

Prova ett DIY Har du en vas du tröttnat på eller en stol med en sliten dyna? Varför inte göra om dem så att de får nytt liv? Nedan ser du två av mina senaste DIY:er som inspiration.CBILD5CE45AHEVTV62Q24.jpg
bottom of page