top of page
CBILD5CE45AHEVTV62Q24.jpg

Älskar du också konst med struktur? Jag följer flera fantastiska konstnärer som skapar otroliga tavlor fulla med liv och i helgen bestämde jag mig för att det var dags att skapa en egen.

Det här behöver du:

En canvas (gärna begagnad)

Pensel

Valfri färg (jag använde svart akrylfärg till denna)

Bakpulver eller sand

Jag använde ungefär lika delar bakpulver och färg för att få till den levande ytan och duttade på färgblandningen. Självklart kan du blanda flera färger och variera dig efter konstens alla regler(!) Kommer du att testa?Här i Uppsala är det ännu 40 cm snö och minusgrader trots att det är april imorgon. För att få in lite vårkänsla valde jag att jobba med härliga pastellfärger i veckans styling. Ljusa pasteller i gult, lila och rosa är så fina tillsammans och piggar upp, eller vad tycker du?


Soffbordet på bilden är ett enkelt DIY byggt av ett hyllpan i furu 120x50 cm och ett hyllplan i 80x40 cm. Kapa det korta hyllplanet på mitten och använd lim samt vinkeljärn för att fästa det på två ställen under bordsskivan. Betsa/måla eller lasera sen i valfri färg, denna gång valde jag Herdins lackbets aqua i Mörk Ek. Enkelt, billigt och går att variera efter fantasi och smak!

Förra veckan stylade vi två bostäder i nyproducerade Verket i Rosendal som nyligen färdigställts av Åke Sundvall. I nyproduktion saknas den gamla charmen och själen, men i gengäld får man ofta generöst ljusinsläpp, öppna ytor och ljusa fräscha rum. För att det inte ska upplevas för stelt och kalt i en nyproducerad bostad är det tacksamt att tillföra naturmaterial, olika texturer och varma färger. Även textilier och växter hjälper till att skapa den hemtrevliga känslan.

Nu hoppas vi på en snabb försäljning och att en familj snart får flytta in och njuta! Vill du ha hjälp i din nyproducerade bostad? Maila oss på info@caseinterior.se


bottom of page