top of page
DSC05497-HDR_edited.jpg

Vem älskar inte att fynda secondhand? För oss är det en stor del av vår inköpsrutin och det är övervägande del av vår inredning i stylingprojekt som är begagnad. Här kommer några av de senaste fynden!

En underbar väggljusstake för 20 kr från Återbruket i Uppsala

2 slitna Ivarskåp som fått ny färg, Jotun Statement Red. Håll utkik på Instagram för att se dem i styling inom kort. Även dessa från Återbruket för 30(!) Kr styck.

Denna Pilaster dupe som betsades mörk tror jag kostade 20 kr den med!

Och så favoriterna, 2 Klintefåtöljer via Marketplace! Läder och krom kan jag inte se mig mätt på😊 Fler fynd kommer, har du något favoritsecondhandköp?

Denna lägenhet på Luthagsesplanaden i Uppsala stod tom och kunden kontaktade oss för en helstyling. Vi föll pladask för det fina ljuset, golven och den charmiga planlösningen. Här gick vi in med mörkt trä, svepande textilier och vackra detaljer. Lägenheten såldes snabbt efter budgivning, så roligt!

Foto: Case Interiör

För en tid sen stylade vi ett fantastiskt radhus med utsikt över Norrtäljeviken för Credentia AB och deras projekt Hemrik. Bostaden bjöd på fina materialval som grund och vi valde en varm styling med naturmaterial, mycket texturer och textilier för att få in en hemtrevlig känsla. Ett superroligt uppdrag och vi får erkänna att vi nästan blev sugna på en flytt till Norrtälje! Undrar du var någon möbel eller detalj kommer ifrån? Skicka oss ett mail på info@caseinterior.se så ordnar vi inköpslista 😊bottom of page