top of page
DSC05497-HDR_edited.jpg

Emellanåt får vi frågan om vi kan styla upp en bostad som legat ute för försäljning ett tag utan framgång, där säljaren behöver ta ett omtag. Vi har såklart full förståelse för att man vill prova att sälja en ostylad lägenhet och att det, om det inte går, kan bära emot att göra en investering i styling när man redan ligger efter i processen. Men att styla är så mycket mer än att ställa ut lite fina vaser - vi lever för att förbättra säljprocessen och det ligger kunskap om psykologi, marknadsundersökningar, målgruppsanpassningar och tekniker för att påverka köpsuget bakom alla våra jobb.


Därför blir vi extra glada när vi får chansen att bidra till en lyckad försäljning och ge säljaren valuta för sina pengar. Som denna gång i ett 55+ boende. Säljaren bytte mäklare, valde helstyling med oss för att få nya bilder och en ny miljö i lägenheten (dessvärre var det ett dödsbo, och få saker är så deppiga som halvtömda lägenheter) och bostaden såldes efter en tid med budgivning på 18% upp från utgångspriset. Extra kul eftersom den bara någon månad tidigare legat ute helt utan intresse! Extra roligt med den utmaning 55+ boenden innebär, att tilltala enbart en mer mogen kundgrupp, som enligt våra fördomar inte bäddar slarvigt eller har koll på senaste diy tiktoklampan 😉. Ordning och reda och en mix mellan gammalt och nytt fick bli ledorden! Glad säljare, glad mäklare, glad stylist 😊


För en tid sen stylade vi ett fantastiskt radhus med utsikt över Norrtäljeviken för Credentia AB och deras projekt Hemrik. Bostaden bjöd på fina materialval som grund och vi valde en varm styling med naturmaterial, mycket texturer och textilier för att få in en hemtrevlig känsla. Ett superroligt uppdrag och vi får erkänna att vi nästan blev sugna på en flytt till Norrtälje! Undrar du var någon möbel eller detalj kommer ifrån? Skicka oss ett mail på info@caseinterior.se så ordnar vi inköpslista 😊Veckorna springer på och vi med dem! Det är högtryck på styling och i rådande marknad vill många ha hjälp att framhäva potentialen i just deras bostad och få den att sticka ut bland annonserna.

I veckan stylades bland annat en kanonfin trea på Torkelsgatan där ägarna skapat en platsbyggd bokhylla i vardagsrummet. Så fint att fylla med böcker men också fina prydnader, loppisfynd och personliga ting.


Foto: Samir Hadj


På sista bilden skymtas ett soffbord som min vän nyligen börjat producera, men mer om det i ett eget inlägg.

Har du en bokhylla du gillar där hemma?
bottom of page