top of page

Inred med secondhand

I det här rummet har många av de saker jag fyndat på Marketplace, loppisar och secondhandaffärer fått ta plats, kan du gissa vilka?


Idag finns det verkligen alla möjligheter att skapa ett mysigt hem på ett hållbart sätt, allt som behövs är bara lite tålamod - något som inte alltid känns som "bara" när man vill ha något till hemmet nyss!


I bilden är soffan, bordslampan, tvbänkarna, alla böcker samt vasen på bordet inköpta secondhand (och allt på balkongen plus lite till som inte syns i bild!). Soffbordet är dessutom ett DIY projekt (mer inspiration till hur du enkelt bygger ett eget soffbord finns i tidigare inlägg). Visst blev det mysigt? Jag hittar absolut inte alltid det jag söker när jag letar secondhand (tålamod!) men ju oftare jag går desto bättre blir jag på att fånga upp guldkorn. Dessutom är det ju hur enkelt som helst att lägga in bevakningar på onlineplattformarna så att du får en notis när något som passar din sökning finns upplagt, vilket verkligen är ett tips jag rekommenderar er att utnyttja.


Något jag nästan alltid köper när jag går mina secondhandrundor är böcker, ofta finns det massor av fina coffee table books bara man tar av pappersomslagen, dessa brukar ofta vara slitna men kan definitivt gömma en bok i nyskick under. Till ett betydligt billigare pris än att köpa nytt också såklart!

Vad brukar du oftast köpa secondhand?

コメント


CBILD5CE45AHEVTV62Q24.jpg
bottom of page